איך הכל התחיל..
אודות קיושי מטבח יפני
ברוכים הבאים לרשת קיושי. השם קיושי נוצר בחיבור של שתי מילים משפות שונות, key לקוחה מהשפה האנגלית פרושה מפתח, ו- yoshi שלקוחה מהשפה היפנית פרושה הצלחה. ביחד הן יוצרות את צמד המילים מפתח ההצלחה. המסעדה מתמחה בסושי, בסוגי דגים שונים ובמגוון מנות מהמטבח היפני.
קיושי
הסיפור מאחורי הטעם
קיושי סושי בר היא מסעדה אסיאתית כשרה אשר התחילה את דרכה כקיושי סושי בר בגבעת ברנר לפני כ-8 שנים.
על פתיחת המסעדה אחראים שי אטיאס, יזם קולינארי ומי שעמד מאחורי ההקמה וההצלחה של סושי בר בזל המיתולוגי בתל אביב ועדי מלמד המביא איתו ניסיון רב בתחום המטבח האסיאתי ויחד הקימו את הסניף הראשון של קיושי בגבעת ברנר אשר עובד על טהרת המטבח היפני.
בשנים האחרונות עסקו שי ועדי בפיתוח המטבח, צוות המטבח הבר והמלצרים לצד מערך משלוחים מדוייק, חד ומקצועי עד לכדי תוצר ברמה הגבוהה ביותר שכיוונו אליה. מטרת היזמים היא להמשיך להתרחב ולהפיץ את ה-d.n.a של קיושי וכל מטבח וסניף יהיו ההעתק מושלם של קיושי גבעת ברנר.